Workshop Visual Thinking Strategy (VTS)

Visual Thinking Strategie
Hoe kijk jij naar een beeld? Kijk je eerst naar het bijschrift of wie de maker is of vertrouw je op je eigen waarneming en denkkracht? Visual Thinking Strategies (VTS) is een methode die je leert op een andere manier naar beelden te kijken door middel van een geleide groepsdiscussie. De gespreksleider is geen bron van kennis maar faciliteert het gesprek volgens een vast patroon van open vragen. Er is geen goed of fout. Deze aanpak creëert een sfeer van open en zonder oordeel waarnemen, onderzoeken, luisteren naar en voortbouwen op elkaar.

Workshop VTS voor DuPho (Dutch Photographers)
In samenwerking met Florentine Peijnenburg van VTS Nederland geef ik op 20 september een workshop in Galerie Pennings voor DuPho-leden. Doe mee met het VTS gesprek en leer op een andere manier kijken naar beelden. Voor meer informatie over VTS ga je naar https://www.vtsnederland.org

+There are no comments

Add yours

Theme — Timber
All contents © Astrid Huis 2018
Back to top
%d bloggers liken dit: